Külföldön már nagyon régóta divat a life planner, ami – legalábbis szerintem – több, mint egy szimpla határidőnapló. Kedvünkre lehet alakítgatni, ideális esetben van benne hely normálisan megtervezni a napunkat.

Tavaly a DM life plannerét vettem meg, de hamar feladtam a vele való harcot, mert olyan nagy és nehéz volt, hogy nem éreztem táska-kompatilibilisnek. A találkozóimat szeretem a mobilomban vezetni, viszont napi és heti to-do listát mindig írok. Most erre egy sima füzetem volt, de most kaptam egy sokkal klasszabbat, és szerettem volna megmutatni Nektek, már csak azért is, mert magyar! 🙂

Biztosan nagyon sokan ismeritek Maggie The Beauty Junkiet, szerintem ő az egyik legismertebb és legnépszerűbb beauty blogger. Mindig olyan jó látni, amikor valaki saját vállalkozáásba kezd, hogy valóra váltsa az álmait. Magdi mindig is nagyon szeretett kézzel írni, és life-planner rajongó, de nem találta meg az igazit. Nem csak szépérzéke van, hanem kiválóan ismeri a grafikai programokat is, így úgy döntött, megálmodja a saját life plannerjét, és elérhetővé teszi mindenki számára. Itt ír is erről>> Egyébként 100%-ig ő csinálja a terméket, ő találja ki, tervezi meg, sőt, ő maga nyomtatja, vágja, és küldi ki.

Ezt szeretném most Nektek megmutatni! (Bár természetesen van nekem is a plannerből, de a fotókat Magditól kaptam, mivel a fotós skilljeim hagynak még némi kívánnivalót maguk után. 🙂 )

Processed with VSCO with hb1 preset

Nagyon szeretem benne, hogy az egész hetemet egyben átlátom, és van elég hely a to-do listámnak is.

Processed with VSCO with hb1 preset

De van benne jegyzet és havi tervező is.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

A matricák pedig különösen cukik! 🙂

Processed with VSCO with hb1 preset

ajandekmatrica

A terméket Etsyn tudjátok megrendelni>> Az árak nagyon kedvezőek, 1.790 Ft-ba kerül a negyedéves csomag, és 300 Ft a matrica. 🙂 Azt fontos tudni, hogy az árban nincs benne a kapcsos lefűző! Viszont azt kaptok bárhol. 😉

Mit gondoltok róla? Hogy tetszik Nektek?