Újdonságok: Új könyv, új kozmetikumok, új design

Főoldal/Amitől a bőröd szép lesz (Blog), személyes/Újdonságok: Új könyv, új kozmetikumok, új design

Úgy éreztem, itt az ideje egy kis helyzetjelentésnek, hiszen mikor írom ezt a cikket szombat éjjel, -13 fok van itt a pesti 8. kerben, ahol élek. Szóval ez mindenképpen megér egy bejegyzést, hiszen a Facebook falam csak ezzel van tele. Viccet félre téve, úgy éreztem, tartozom Nektek egy kis számadással, mik történtek és persze mire számíthattok a blog működése kapcsán, hiszen elég sok változás volt és lesz is. Másrészt pedig nekem is jól esik átgondolni írott szavakkal a tavalyi évemet.

Tindigo brand

A tavalyi évem egyrészről szuper volt, hiszen elindult a saját kis márkám, Tindigo néven, kiadtunk egy 15% C-vitamin tartalmú szérumot, ami konkrétan bekerült az éves KM kedvencekbe, amire azért büszke vagyok. Ez mind szép és jó, de sajnos a Promineo Chem Kft-vel megszűnt az együttműködésem. (A Promineo Kft.. a szérum gyártója és forgalmazója a Promineo Chem Kft.)  Emiatt a szérum gyártását és összetételét a továbbiakban nem tudom ellenőrizni. A visszajelzéseitek alapján jelenleg tökéletesítjük a szérumot, melynek a csomagolásán és a formuláján is változtatunk. Bízunk benne, hogy az új formulával már mindenki tökéletesen elégedett lesz. De tényleg! Rajta vagyok! Mindent beleadtam, hogy az új még sokkal jobb legyen, és izgatottan várom, hogy végre megjelenhessek vele. 🙂

Szóval ez jó is meg rossz is. De az nagyon jó, hogy miután kiküldtem ennek a hírnek kapcsán a kör e-mailt, rengetegen írtatok, támogattatok, szóval végül hihetetlenül jól zárult az évem, de tényleg csakis miattatok! Szóval óriási ölelés, meg szívecske, meg minden, mérhetetlenül hálás vagyok Nektek!!!! Szavak nincsenek rá!!! 🙂

A Promineo Chem megtartotta ezt a webdesignt, amit a blogon is használok, (sőt, még kapcsolattartónak is kint vagyok rajta a mai napig…) ez nagyon megtévesztő. Többen jeleztétek, hogy azt  hittétek, hogy az is az én oldalamon jártok. Így a webdesignt megváltoztatom! Légyszi írjátok meg kommentben, hogy Nektek milyen szín tetszene a lila helyett itt a blogon. A kék nekem nagyon steril, a zöld nagyon bio, a citromsárga valószínűleg nem látszana rendesen. A piros talán túl erőteljes, a szürke meg kicsit unalmas. A pink túl csajos, és azért 10% férfi is olvas, nem akarom őket elüldözni. 🙂 A narancs esetleg tetszene. De gondolkoztam valami abszolút minimál fekete-fehéren is… De nem tudom, nincs eldöntve, segítsetek! Amúgy is én az oldal adminját nézem folyton, amin nincs design, és Ti vagytok, akik a szép részéről nézitek a blogot, úgyhogy Nektek kell, hogy tetszen. 🙂

Új könyv: Pattanások kezelése

Írok egy könyvet, már említettem. Mikor azt hiszem, hogy már mindjárt kész, akkor eszembe jut egy új téma, új fejezet, vagy valami “apró” kiegészítés, amivel pikk-pakk elmennek órák… Nagyon sok időmet elveszi, mert persze a tökéletesség mániám kijön itt is. Az egész könyv a pattanások kezeléséről szól. Természetesen van némi átfedés az Esszenciális bőrápolás c. könyvvel, hiszen itt is muszáj volt írnom úgy általánosságban a fényvédelemről, vagy éppen a kémiai hámlasztásról. De azért itt rengeteg extra infót találtok kifejezetten pattanásos bőr kezelésére. Ha eszetekbe jut valami jó cím neki, légyszi küldjétek el ezt is kommentben! 🙂
Ha minden jól megy, ezt a könyvemet is Dr. Kriston Renáta fogja lektorálni. Nagyon hálás vagyok neki, rengeteget tanultam tőle, kezelte az arcomat és a lábamon lévő vénákat is, remek szakembernek tartom! Nektek is ajánlom, ha Budapesten kerestek jó bőrgyógyászt. Rontó Szilvia, a kozmetikus sulimban elméletet oktató tanárnőm is felajánlotta, hogy átolvassa. Őt is nagyon nagyra tartom, örülök, hogy ő tanít.
Első könyvemet, az Esszenciális bőrápolást is újra ki szeretném adni, jelenleg tőlem nem tudjátok megvásárolni legnagyobb bánatomra. De már ezt sem találom tökéletesnek persze. 😀 Egy-két helyen már belejavítottam, de ha olvastátok, és van bármilyen építő ötlet, kritika, mitől lehetne jobb, mivel egészítsem ki, azt nagyon várom! Szeretném a 2. kiadást a lehető legjobbra már.

Sajnos most nem tudok semmilyen nyereményt felajánlani a válaszaitokért cserébe, mert nincs termékem… De amint lesz, csinálok Nektek valami szuper nyereményjátékot is, azt megígérem! De nagyon hálás lennék a válaszokért tényleg, mert fontos nekem a véleményetek, és segíti a munkámat is.

Na ennyi volt az évértékelésem. Jövőre számíthattok könyvre, új termékekre, sok-sok cikkre, és ha végre megjön a szuper softboxom, akkor jó minőségű videókra is. 🙂

Ti mit látnátok, olvasnátok szívesen a szepsegreceptek.hu-n? Milyen volt a tavalyi évetek? Remélem, Nektek a fentek voltak többségben. 🙂

Szeretettel ölellek Titeket, nagyon köszönöm a támogatásotokat!

Megszámlálhatatlan örömteli pillanatot, elpusztíthatatlan boldogságot és persze gyönyörű bőrt kívánok Nektek 2017-re!

Tindigo

 

About the Author:

Az oldalon több száz cikket publikáltam a bőrápolás témakörében. Az itt található cikkekben található információk minden esetben tudományos alapokon nyugszanak, forrásuk kozmetikai vegyész vagy bőrgyógyász blogok, könyvek. A több ezer visszajelzés alapján, amit olvasóimtól kaptam, magabiztosan állíthatom, hogy bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket, és ha betartod őket, jelentős javulás következik be bőröd állapotában. Ajánlom figyelmedbe kozmetikumaimat és bőrápolási szakirodalmat, melyet a webshop menüpontban megtalálsz. Ez a könyv az elmúlt években szerzett tudásom esszenciája, mely a bőrápolást átlátható és könnyen érthető rendszerbe foglalja, és bármely bőrproblémára megoldást kínál. Ha egy adott cikk kapcsán kérdésed van, bátran kérdezz hozzászólásban!

28 hozzászólás

 1. Eszti 2017-01-08 - 2:33 du. - Válasz

  Nem hagytál sok választási lehetőséget. 😀 A viccet félretéve, akkor én a bordóra szavaznék. Amúgy a zöldre szavaztam volna.

  • Tindigo 2017-01-08 - 2:34 du. - Válasz

   Akármit választhattok, ez inkább csak az én véleményem volt. 🙂

 2. Viktoria 2017-01-08 - 2:33 du. - Válasz

  a fekete fehér mellett vagyok! szerintem a legletisztultabb, legesztétikusabb, a színekkel nekem is hasonló gondom van, mint amiket te felsoroltál. szóval, go B&W! 😀

 3. Meetus 2017-01-08 - 2:47 du. - Válasz

  Azt hiszem, lemaradtam a történések kapcsán. Mi történt, hogyhogy már nem a te terméked a szérum? Nekem tetszene a narancssárga vagy a türkizkék szín a fekete mellé, szerintem jól mutatna. Nagyon várom az új könyvedet is.

  • Tindigo 2017-01-08 - 6:38 du. - Válasz

   Úgy, hogy a Promineo Kft-vel már nem dolgozom többet együtt, a szérum pedig jogilag ezen Kft. terméke. Megalapítottam a Tindigo Kft-t, így az új fejlesztések már ebből a Kft-ből történnek, alvállalkozó vegyészekkel együttműködve.

 4. Habos Kakaó 2017-01-08 - 2:50 du. - Válasz

  Én is a fekete-fehérre szavazok, professzionális és letisztult hatást kelt. De a fekete-fehér naranccsal kiegészítve sem nézne ki rosszul szerintem, mert akkor valahogy visszaadná a belőled áradó energikusságot. A bejegyzések formázásához javasolnám vagy kérném a sorkizárt formátumot: sokkal jobb úgy olvasni, ha nem kell minden sor végén “ugrálnia” a szemnek.

  • Tindigo 2017-01-08 - 6:39 du. - Válasz

   Köszi a véleményt! Sorkizárt azért nem lesz, mert akkor meg a sorok között lennének óriási szünetek, amik sokkal zavaróbbak, főleg mobil nézetben. Webes környezetben nem szoktunk sorkizártat használni.

   • Habos Kakaó 2017-01-09 - 11:24 de. - Válasz

    Na, hát lehet, én vagyok az egyetlen, aki sosem olvaslak mobilról. 😀 Mindenesetre köszi a választ! A termékfejlesztéshez sok sikert kívánok, nagyon kíváncsi vagyok az újdonságokra.

 5. Napsugár 2017-01-08 - 3:06 du. - Válasz

  Szia Ildi! Nagyon rég szóltam már hozzá itt a blogon, de az indulás óta olvaslak, nagyon örültem, mikor megjelent a szérumod, végül azonban nem vettem meg. Ennek egy oka volt, hogy hűtőben kell tartani. 🙂 Ha lehet olyan formulát alkotni, aminél ez elkerülhető, az szuper lenne, mert ezt én pl. nagyon kényelmetlennek tartom.

  • Tindigo 2017-01-08 - 6:39 du. - Válasz

   Az új szérum is hűtős lesz, viszont lesznek más kozmetikumok is. Remélem, majd azok között találsz olyat, ami tetszik is. 🙂

 6. Névtelen 2017-01-08 - 3:10 du. - Válasz

  narancssárgára szavazok és nem azért mert te is. 😀

 7. Rozka 2017-01-08 - 3:59 du. - Válasz

  Én szívesen látnék valami kellemes világos púderszínt a fekete-fehér mellett. Akár halvány mentaszín, vagy barack, vagy pezsgő szín.

 8. Kata 2017-01-08 - 4:27 du. - Válasz

  Mindent bele! A türkiz szerintem menőbb még a lilánál is. A pasikat sem riasztja szerintem.
  Termékteszteknek pedig mindig örülök. 🙂

 9. Orsi 2017-01-08 - 5:06 du. - Válasz

  Nekem a tavaly év bőrápolás terén nagy változásokat hozott. Bár a krémmániát előtte is ismertem, de ráleltem a profi bőrápolás cikksorozatra és ez teljesen magával ragadta a kíváncsiságomat. Hamarosan felfedeztem a szepsegreceptek.hu-t is az ecsetelő blogot, a krémesenszépazéletet, a skinlattét, teljesen belevetettem magam és próbáltam a környezetemben is továbbadni a tudást. Szép lassan átalakítom (ugyanis még folyamatban van) a bőrápolási rutinomat. A nyáron már bőszen fényvédőztem és okosan kialakítottam egy minimál rutint. Ősszel megérkezett hozzám az első hámlasztóm, most pedig a szérumomra várok. 🙂 Szóval nagyon köszönöm, hogy vagytok! <3
  Egy nagyon fontos dologról még le kell szoknom, az arcom birizgálásáról, remélem ezt a mániát ebben az évben magam mögött hagyhatom!
  Nagyon örülök, hogy lesz második kiadása a könyvednek, ugyanis nagyon megijedtem, hogy már nem tudom beszerezni!
  Színekben pedig támogatom az előttem szólókat: valamilyen bordós árnyalat vagy fekete-fehér! 🙂

 10. Enikő 2017-01-08 - 5:29 du. - Válasz

  Nagyon szép összefoglaló! Én burgundira szavaznék😉
  Egyébként felkeltetted az érdeklődésemet a pattis könyv iránt, NAGYON!

 11. Kosar Katalin 2017-01-08 - 5:33 du. - Válasz

  Szerintem a smaragzöld szép lenne. Különleges és nem bios 🙂

 12. Stefi 2017-01-08 - 5:36 du. - Válasz

  Örülök, hogy nem engeded magad félretenni Ildi! Szerintem nagyon jòl épìtkezel és természetesen nagyon vàrom az ùj termékeket és a könyvet. 🙂
  Én is a black and white dizájnra voksolnék. Vàrjuk a végeredményt! 🙂

 13. Gina 2017-01-08 - 6:26 du. - Válasz

  Fekete fehér Tindigo lilával és magentával? Így valamit mégis továbbvinnél a régi arculatból. De a narancs is jól mutatna fekete fehérrel.

  De nekem nem egészen tiszta ez a macera a szérumod körül. Hogy érted azr, hogy nincs közöd a gyártásához és az összetételéhez, de dolgozTOK a javított formulán? Akkor végülis te is dolgozol rajta nem? És az új termékek már a te termékeid lesznek majd? Én nagyon szetettem a Sikert, de őszintén szólva annyira nem bizalomgerjesztő ez a helyzet, egyáltalán nem biztos, hogy így újtaveszem. Bocsánat az őszinteségért.

  • Tindigo 2017-01-08 - 6:35 du. - Válasz

   Tök jó, hogy őszinte vagy. 🙂 A Promineo Kft-ben dolgoztam, de kiléptem onnan. Jogilag a szérum a Promineoé, és miután én már ott nem vagyok, így közöm sincs a termékhez már. Megalapítottam a Tindigo Kft-t, és most dolgozunk a vegyészekkel egy új formulán, ami már a saját cégem és a vegyész cég közti együttműködés. (Én a konyhámban nem csinálhatnék szérumot, ezért kell a vegyész laborral.) Az új termékek így már a saját Kft-m termékei. Remélem, így érthető, de ha van még kérdésed, várom! 🙂

   • Gina 2017-01-08 - 7:06 du. - Válasz

    Így már értek mindent 🙂 Sajnálom ami történt, de biztos vagyok benne, hogy sokat tanultál a dologból, és az új szérum és könyv sokkal jobb lesz, mint az előzők. Te vagya brand Ildi, nem a blog designja. Semmire nem mennek a szérumoddal, ha nem állsz mögötte. Én is nagyon örülök, hogy nem hagyod magad! Hajrá! 🙂

 14. Névtelen 2017-01-08 - 9:18 du. - Válasz

  A kéknek annyi árnyalata van, biztos van nem steril, 🙂 türkiz, királykék stb. Nagyon szurkolok neked. Tőled szeretném venni a következő C-vitaminos szérumomat, nagyon bevált. Kivárom, amíg kész lesz.

 15. Névtelen 2017-01-09 - 2:32 du. - Válasz

  Csak így tovább Ildi 🙂

 16. Cidni 2017-01-10 - 4:50 de. - Válasz

  Kedves Ildi. Szerintem is a menta, vagy a smaragd jó lenne, ezek szerintem sem pasiriasztóak 🙂
  Nagyon várom az új termékeidet. A szérumodat is nagyon szeretem. Még tavaly tavasszal rendeltem először belőle, annak egy kicsit talán fémes illata volt. Viszont karácsonykor engem is megtévesztettek, és megrendeltem a szérumot is és a könyvet is.Sajnáltam visszaküldeni, viszont így egy kicsit hűtlennek érzem magam hozzád, mivel évek óta olvaslak, bár ritkán írok kommentet. A szérumnak most inkább egy kicsit pálinka 😀 illata van. A dobozon lévő összetevők ugyanazok. Ez lehetséges? A könyvhöz érdemben még nem tudok hozzászólni, mert épp csak elolvastam, de nagyon tetszett. További rengeteg sikert kívánok neked.
  Esetleg nem tudna a bőrgyógyászod ajánlani Miskolcon valaki hozzá hasonlóan jó bőrgyógyászt?

  • Tindigo 2017-01-10 - 2:20 du. - Válasz

   Szia! A smaragd eszembe se jutott, pedig szép. 🙂 A Siker szérumhoz én már nem tudok hozzászólni… Mire ez elfogy, arra pedig remélhetőleg már lesz új szérumom nekem is, ami ennek az igencsak feltuningolt változata lesz. 😉

 17. Alíz.P. 2017-01-10 - 4:18 du. - Válasz

  Szia Ildi!

  Egy szavazatot én is tennék a smaragdra! 🙂

  A másik, amiért írok neked, az a szérum. Eddig nagy örömmel használtam, és nem is szeretnék újat keresni, de ez a mostani helyzet aggaszt egy kicsit, nem tudom, hogy a Tindigo brand, ahogyan te nevezed, mennyire hiteles a továbbiakban. Én egyszerűen nem látom át a helyzetet most, és azt, hogy mi is van most a szérummal igazából.

  A régi szérum megvásárolható még? Ugyanaz az összetétele, mint eddig? Ha te kiadsz egy új szérumot, akkor az is ugyanúgy “Siker” néven fog futni? Akkor gyakorlatilag két különböző összetételű szérum fog futni egyidőben a neved alatt? A Promineo miért nem változtat a termék nevén, vagy miért nem szünteti meg annak gyártását? A réginek mik a hibái, amiken javítani kell? A Promoneo miért szüntette meg veled a közös munkát, ha a terméket forgalmazza? Veled van bajuk? Vagy mivel?

  Ezek olyan kérdések, amikre szerintem sokan kíváncsiak vagyunk, ha egy videóban, vagy bejegyzésben válaszolnál rájuk, azért nagyon hálásak lennénk! Ne haragudj ràm értük, de folyamatosan többes számban beszélsz (gyártjuk, készítjük, együtt dolgozunk, nem dolgozunk együtt, stb…), zavaros ez az egész, és kicsit ködösítésszagú, mert a többes szám után nincs megnevezve, mit kivel csinálsz.

  Üdvözlettel,
  egy szérumhasznó

  • Tindigo 2017-01-10 - 4:29 du. - Válasz

   Szia! A régi szérum a Promineo Kft-nél vásárolható meg. Az új formulát a visszajelzéseitek alapján tökéletesítjük a vegyészekkel. (Rengeteg visszajelzést kaptam, mit szerettek benne, és mit nem.) Az új szérumnak új neve lesz. A Promineo a volt párom cége, akivel a jövőben semmiképpen nem dolgozom együtt. Hamarosan kiteszek erről egy bejegyzést. Többes szám azért van, mert sokan dolgozunk itt. 🙂 A könyvemet többen lektorálják, a kozmetikumokhoz pedig kell egy vegyész cég. Ez régen nem egy egyszemélyes projekt már, ilyen szempontból túlnőtt rajtam szerencsére. 🙂

 18. Pampuska5555 2017-02-02 - 7:36 du. - Válasz

  Kedves Ildi!
  Nagy reményekkel várom az új kozmetikumokat, mert a korábbi csodaszérum a tág pórusaimon sajnos nem segített,de ezekre lehet,hogy nincs is megoldás. 🙂
  Az oldal színeinél jómagam élből elvetném a fekete színt és valami olyan színt választanék,amire ha ránézel, életörömmel tölt el. Egyébként pl. egy napsárga/light pink-greenery-fehér színkombináció csodásan mutatna.

 19. Kati 2017-04-24 - 1:03 du. - Válasz

  Szia Ildi! Nagyon várom az új szérumodat. Körülbelül mikor lesz nekünk is elérhető?
  A szín. Nekem sem jön be a fekete, mint alap szín, olyan komor. Tetszene a ciklámen(vagy lila)-narancs átmenet maga a logó- tüzes, lendületes, nőies. És a fiúknak is egy kicsit a kedvében járva , ezüst hátérrel.
  Mindent bele Ildikó ! Drukkolunk ! 🙂

Hagyj üzenetet