Tajti Ildikó vagyok, alias Tindigo…

…küldetésem, hogy szépségreceptjeimmel végre szó szerint jól érezzük magunkat a bőrünkben. A blogot 2013-ban indítottam azért, hogy bárkinek szép és egészséges bőre lehessen. A professzionális bőrápolási tanácsaimat mindig független tudományos kutatások támasztják alá, és bármely bőrtípusra és bőrproblémára találhatunk köztük megoldást. Írott cikkeim és youtube videóim egyaránt vannak.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy a több ezer olvasói visszajelzés alapján bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket. Segítségükkel képesek voltak megtanulni helyesen ápolni a bőrét, és ezáltal lényegesen szebb lett a bőrük, valamint megszabadultak hosszú évek óta fent álló különféle bőrproblémáiktól, pl. pattanások, ekcéma, foltok, bőrszárazság stb. Fontosnak tartom, hogy a bőrproblémákat holisztikusan kezeljük, így a bőrápolási tanácsok mellett szoktam írni életmód és psziché témakörben is.

2015 decemberében alakultunk webáruházzá, jelenleg két termékünk van, egy 15% C-vitamin tartalmú anti-aging szérum, valamint írtam egy könyvet is, melynek címe Esszenciális bőrápolás.
Őszintén hálás vagyok olvasóimnak, nézőimnek, hogy mellettem állnak, támogatnak, és értékes visszajelzéseikkel folyamatosan segítik munkámat.
Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, itt megteheted.