Bőrápolás, táplálkozás és vitaminbevitel a terhesség előtt és alatt

Főoldal/Amitől a bőröd szép lesz (Blog), bőrápolási alapismeretek/Bőrápolás, táplálkozás és vitaminbevitel a terhesség előtt és alatt

http://szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/borapolas-terhesseg-alatt/
http://szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/babaapolas-gyengeden/
http://szepsegreceptek.hu/amitol-a-borod-szep-lesz/a-legjobb-magneziumkeszitmeny-magnosolv/
Nézd meg, mi van a kozmetikumodban: https://www.youtube.com/watch?v=1YouQb5tXTU

Kellemes babavárást mindenkinek! 🙂

Ha van kérdés, írjatok bátran.

Gyönyörű, egészséges bőrt,
Tindigo

About the Author:

Az oldalon több száz cikket publikáltam a bőrápolás témakörében. Az itt található cikkekben található információk minden esetben tudományos alapokon nyugszanak, forrásuk kozmetikai vegyész vagy bőrgyógyász blogok, könyvek. A több ezer visszajelzés alapján, amit olvasóimtól kaptam, magabiztosan állíthatom, hogy bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket, és ha betartod őket, jelentős javulás következik be bőröd állapotában. Ajánlom figyelmedbe kozmetikumaimat és bőrápolási szakirodalmat, melyet a webshop menüpontban megtalálsz. Ez a könyv az elmúlt években szerzett tudásom esszenciája, mely a bőrápolást átlátható és könnyen érthető rendszerbe foglalja, és bármely bőrproblémára megoldást kínál. Ha egy adott cikk kapcsán kérdésed van, bátran kérdezz hozzászólásban!

2 hozzászólás

  1. Réka 2016-03-01 - 5:30 du. - Válasz

    Nagyon hasznos videó volt, köszönöm, hogy elkészítetted 🙂 A Magnosolvot azóta szedem/iszom, amióta írtál róla, sokkal jobb, mint a korábbi magnéziumom, sokkal kevesebbszer feszül a pocakom.

    • Tindigo 2016-03-01 - 7:37 du. - Válasz

      Örülök ennek nagyon. 🙂

Hagyj üzenetet