Nyerj Tindigo ajándékcsomagot!

Szeretnék Veled egy nyereményjátékot és néhány örömhírt megosztani!
Végre valahára haladunk az új Tindigo termékekkel! Két új kozmetikum lesz, egyik a 15% C-vitaminos szérum új továbbfejlesztett változata, valamint egy meglepetés kozmetikum. Publikálok két új könyvet is, egyik az Esszenciális bőrápolás duplájára bővített verziója, másik pedig a szeborreás bőrökről szól, és azok bőrproblémáiról, úgy mint mitesszerek, pattanások, rosacea, és ezekre kaphatsz tudományosan is bizonyított megoldást. Egy szerencsés pedig az új termékekből összeállított ajándékcsomagot most megnyeri! SŐT! Mindenki kap egy 20% kedvezményre jogosító kuponkódot is, aki kitölti! 🙂  Ha kedvet érzel a játékhoz, itt a link, ezt az űrlapot kell kitölteni a játékhoz. https://goo.gl/forms/7ui0md63LfuFCJSc2
Miután elküldted az űrlapot, felugrik egy ablak, ott látod majd a kuponkódot. Ha elfelejtenéd közben felírni, írj nekem egy e-mailt bármikor az ildi.tajti@gmail.com-ra és küldöm Neked!
Ha pedig bővebben is érdekelnek a termékfejlesztés titkai, nézd meg videómat!

 

e-mail nekem: ildi.tajti@gmail.com

Lemosók: http://bit.ly/2ye7uZE

Kémiai hámlasztás: http://bit.ly/2xRmBri

Fényvédelem: http://bit.ly/2xEfOkV

Mézes maszk: http://bit.ly/2ye7uZE

insta: @tindigo

facebook: Tindigo Szépségreceptek

About the Author:

Az oldalon több száz cikket publikáltam a bőrápolás témakörében. Az itt található cikkekben található információk minden esetben tudományos alapokon nyugszanak, forrásuk kozmetikai vegyész vagy bőrgyógyász blogok, könyvek. A több ezer visszajelzés alapján, amit olvasóimtól kaptam, magabiztosan állíthatom, hogy bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket, és ha betartod őket, jelentős javulás következik be bőröd állapotában. Ajánlom figyelmedbe kozmetikumaimat és bőrápolási szakirodalmat, melyet a webshop menüpontban megtalálsz. Ez a könyv az elmúlt években szerzett tudásom esszenciája, mely a bőrápolást átlátható és könnyen érthető rendszerbe foglalja, és bármely bőrproblémára megoldást kínál. Ha egy adott cikk kapcsán kérdésed van, bátran kérdezz hozzászólásban!

2 hozzászólás

  1. Réka 2017-12-16 - 8:40 de. - Válasz

    Szia! Bocsi biztos elkerülte a figyelmem, de ki nyerte a csomagot? Köszi a választ!

    • Tindigo 2017-12-18 - 7:45 du. - Válasz

      Szia! Betty Babu nyerte! 🙂 De már jelentkezett is érte, úgyhogy több sorsolás nem lesz. 🙂

Hagyj üzenetet