Rosaceával küzdesz? INGYENES kezelés kedvenc bőrgyógyászomnál?

Főoldal/Amitől a bőröd szép lesz (Blog)/Rosaceával küzdesz? INGYENES kezelés kedvenc bőrgyógyászomnál?

Dr. Kriston Renáta, a bőrgyógyászom, megkért, hogy tegyek közzé egy nagyszerű dolgot a blogomon. Ha rosaceával küzdesz, és keresed rá a megoldást, akkor egy klinikai vizsgálat során Budapesten, a Hattyú Esztétikában most ingyen kipróbálhatsz egy vadiúj kezelést!

Rosaceás vagy? Jelentkezz most!

A rosacea egy meglehetősen gyakori bőrbetegség, mely kezdetben az arc kivörösödésével és fokozott érzékenységével jár, később pedig göbök is megjelennek. Mindenképpen jó ötlet orvoshoz menni vele, mert a megfelelő kezelés nélkül nagyon csúnya elváltozás lesz belőle.

A vizsgálat és a kezelés most ingyenes a klinikai vizsgálat keretén belül.

Jelentkezés:

  • E-mailben: info@hattyuesztetika.hu
  • Tárgy: “Rosacea”
  • Üzenet: Név, életkor, telefonszám
  • Csatolmány: Smink nélküli, illetve férfiaknál tiszta borotvált arcfelületű kép csatolása.

Kizárólag a fenti összes adat és fotó beküldésével lehet jelentkezni a kutatásba!
A jelentkezést minden esetben elbírálják. Ha valaki kiválasztásra kerül, akkor vele a klinika felveszi a kapcsolatot.
Kap egy tájékoztatást, és utána eldöntheti, hogy szeretné-e kipróbálni.
Ezután sor kerül a doktornővel egy személyes konzultációra, ahol a doktornő eldönti, hogy alkalmas-e a jelentkező, hogy részt vegyen a programban.

Szerintem ez egy nagyon izgalmas lehetőség! Ráadásul mivel ingyen van egy szuper magánklinikán, biztosan lecsapnék rá! 🙂

Tindigo

(Ha egyéb kérdésetek van, akkor a weboldalon található elérhetőségeken tudtok még érdeklődni.)

About the Author:

Az oldalon több száz cikket publikáltam a bőrápolás témakörében. Az itt található cikkekben található információk minden esetben tudományos alapokon nyugszanak, forrásuk kozmetikai vegyész vagy bőrgyógyász blogok, könyvek. A több ezer visszajelzés alapján, amit olvasóimtól kaptam, magabiztosan állíthatom, hogy bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket, és ha betartod őket, jelentős javulás következik be bőröd állapotában. Ajánlom figyelmedbe kozmetikumaimat és bőrápolási szakirodalmat, melyet a webshop menüpontban megtalálsz. Ez a könyv az elmúlt években szerzett tudásom esszenciája, mely a bőrápolást átlátható és könnyen érthető rendszerbe foglalja, és bármely bőrproblémára megoldást kínál. Ha egy adott cikk kapcsán kérdésed van, bátran kérdezz hozzászólásban!

Hagyj üzenetet