Kapcsolat

Főoldal/Kapcsolat

Tajti Ildikó – Tindigo

kozmetikus, a Tindigo Kft. ügyvezetője

ildi.tajti@gmail.com
+36 30 481 5374

Ha bármi problémád vagy kérdésed van a rendeléssel vagy a termékekkel, kérlek, hívj, vagy írj, személyesen én segítek! Ha esetleg nem veszem fel a telefont rögtön, visszahívlak! Minden telefonra és e-mailre maximum egy munkanapon belül válaszolok! Bátran keressetek hétvégén vagy este is. 🙂 Egyenlőre nincs ilyen, hogy fix időpontban lennék ügyfélszolgálatban, szeretnék a lehető legtöbbet elérhető lenni számotokra.
Tindigo termékeket kizárólag a webshopon keresztül tudtok rendelni, e-mailben nem, de ha a rendelés folyamatában elakadnál, bátran kérj segítséget.
Kivételesen esetekben előfordulhat, hogy esetleg nem hívlak vissza, vagy nem válaszolok, mert elfelejtem… Ez nagyon ritka, de előfordulhat. Ez esetben kérlek, keress újra, és nézd el nekem.

A Facebook oldalamra jött üzenetekre is válaszolok, a privát profilomat viszont szeretném privátnak megtartani, kérlek, ott ne írjatok. 🙂

Ha szeretnél velem találkozni, és kialakítani egy olyan bőrápolási rutint, amitől a Te bőröd is gyönyörű lesz, a részleteket itt megtalálod>>

ildi.tajti@gmail.com
+36 30 481 5374
Vagy küldhetsz üzenetet az alábbi űrlapon keresztül is!

Ha szeretnéd felhasználni  az oldalunkon található fotókat, ezt csak előzetes engedéllyel teheted meg, ezért ha ilyen irányú igényed van, előbb vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon keresztül.

Bár az oldalon már nem csak blog, hanem saját termék is van, a jövőben is adott a lehetőség cégeknek, hogy teszteljem a szép összetevőlistás kozmetikumaikat, vagy akár más együttműködésre is.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Hírlevél feliratkozás.

Robot vagy? (kötelező)