Konzultálj velem!

Főoldal/Konzultálj velem!

Olvasd el, mit mondanak rólam mások! 🙂

Ildi egy óra alatt rendet tett a fejemben keringő sokszor összemosódó fogalmak között (szérum/esszencia, krém/lotion) , és sok praktikus tanáccsal is ellátott. Szerintem nem kevés  pénzt spóroltam meg előre a tanácsadással -amit nem költök majd haszontalan cuccokra-mindenkinek ajánlom, ha kedves a bőrötök 🙂

Viki, 34
Nagyon szeretek olyan embereket figyelni akik valamit szenvedéllyel csinálnak. Ildi pontosan ilyen volt a konzultáció során.
A puszta jelleme feltöltött energiával, de amit mondott az még fontosabb volt.
Mindenem a szépségápolás és rengeteg pénz költöttem már el különböző kategóriájú termékekre és kezelésekre teljesen feleslegesen.
Egy jó bőrápolási rutin, olyan mint egy jó diéta vagy edzésterv… nem fogod a magazinokban megtalálni.
Szóval Ildi nekem Te lettél a bőr-trénerem! 🙂
Molnár Viki

A konzultáció olyan, mint egy barátnői csevej. Bár az én bőröm nem olyan problémás, de mivel lassan 30 leszek ezért szerettem volna tanácsot kérni tőle mivel tudnám még sokáig megőrizni a mostani állapotot. Kaptam tőle több termék tippet amik közül én választhatom ki melyikre ruházok be. Mivel a szép bőr nem csak a külső ápoláson múlik, ezért érintettük még az életmód és táplálkozást is. Az 1 óra nagyon gyorsan elrepült.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Ildit, mert nagyon kedves és segítőkész

Friedrich Anna
Nagyon köszönöm a tegnapi konzultációt rendkívül sokat segítettél és nem csak bőrápolás terén 🙂

Amiket nem ajánlottál azok már el is tűntek a szekrényemből és amiket javasoltál azok meg is lettek rendelve.

Sokat kell még tanulnom de a könyved és a blog sokban segíteni fog, és rendkívül hálás vagyok hogy bár sok mindent ki kellett “dobnom”. Mégis inkább azt érzem, hogy mennyit is spóroltál nekem, mivel innentől sokkal tudatosabb tudok lenni és már nem fogok bedőlni semmilyen hangzatos csábításnak.

Várhelyi Nicolett

Hogyan zajlik a konzultáció?

 • Először is személyesen, az Antemed poliklinikán, a Gellért tér mellett, vagy pedig a Facebook videóhívást szoktuk használni, de lehet telefonon is. 🙂
 • A konzultációt ajándékba is tudod adni, ehhez írj nekem emailt az ildi.tajti@gmail.com címre, alkalomhoz illő (pl. karácsonyi, szülinapos) utalványt tudok küldeni.
 • Alaposan kikérdezlek nem csak bőrápolási szokásaidról, hanem életviteledről, és betegségeidről is.
 • Átnézzük az összes jelenleg használt kozmetikumodat, megnézzük, hogy melyiket lenne érdemes lecserélned, hogy szebb legyen a bőröd! A gyönyörű bőr otthon kezdődik, nem pedig a szalonban!
 • Kialakítunk egy olyan bőrápolási rutint, melynél figyelembe veszem egyéni preferenciáidat és a igyekszem a pénztárcádat is. (Van, aki a gyógyszertári dermokozmetikumokat szereti, van, aki a koreai kozmetikumokra esküszik, van, aki a hidratálón spórolna, és inkább drága szérumot venne, stb. stb.) Ez nálam teljesen márkafüggetlen, és nem keresek azon, ha Te bemész a gyógyszertárba vagy egy drogériába, és megveszed ezeket. Ezért is van díja a konzultációnak. Ezt én hitelesebbnek érzem, mintha valamelyik márkával megállapodnék, viszont utána meg lenne kötve a kezem, hogy mit ajánlhatok, és mit nem.
 • Szükség esetén tovább irányítalak bőrgyógyászhoz, vagy egyéb szakemberhez kivizsgálásra. Ha jártál már bőrgyógyásznál, akkor is érdemes lehet hozzám jönni. Tisztában vagyok számos vényköteles termékek kontraindikációival és mellékhatásaival is, rengeteget használtam én magam is. (És ha mégsem, be fogom vallani, és megkérdezem valamelyik orvost, akivel együtt dolgozok.) Sajnos a bőrgyógyásznál a konzultáció általában 15 perc, így nincs idő arra, hogy kialakítsanak Neked egy olyan profi bőrápolási rutint, mely segít abban, hogy a bőröd mielőbb rendbe jöjjön, és segít mérsékelni az esetleg vényköteles gyógyszerek, krémek mellékhatásait.

Miért nem dolgozok klasszikus kozmetikusként szépségszalonban?

 • Ez az egyik leggyakoribb, amit írtatok nekem, hogy alig várjátok, hogy kozmetikusként dolgozzak, mert jönnétek hozzám. Azt elvárni, hogy attól szép lesz a bőröd, hogy havonta egyszer elmész a kozmetikushoz, olyan irreális, mint elvárni egy tökéletes, izmos testet attól, hogy havonta egyszer elmentél a konditerembe… Éppen ezért hiszek benne, hogy a szép bőr 70-80%-ban az otthoni ápoláson múlik és az életmódon. Persze a kozmetikusoknál lehetőség van egyéb szolgáltatásokra, pl. arcmasszázsra, csináltathatsz szép szemöldököt, szempillát, gyantáztathatsz stb., ezekkel személy szerint azonban nem szeretnék foglalkozni egyenlőre.
 • Kezeléseket azért nem szeretnék végezni, mert a kozmetikusok által használt professzionális márkák nagyon nagy része a marketinggel ellentétben nem tartalmaz hatóanyagokat magas százalékban, és sajnos gyakran tele van irritáló összetevőkkel, amik még ártanak is. Ami tetszene, az pedig tényleg nagyon-nagyon drága, és kevesen engedhetnétek meg magatoknak. Ezért úgy döntöttem, hogy inkább a konzultációnak lesz díja, ahelyett, hogy az eladott termékek után lenne bevételem. (A kozmetikusoknak az eladott termékeken van haszna, ezért szokott ingyenes lenni a konzultáció.) Nem mondom, hogy sosincs szükség kozmetikai kezelésre, ezt átbeszéljük, és ha úgy látom, hogy kell, elküldelek pl. arctisztításra, de ez utóbbinak sincs a legtöbb esetben értelme.

Hányszor kell visszajönni?

 • Jellemzően egy téli ill. egy nyári rutin összeállítása javasolt, ez két külön alkalom.  Nagyon problémás bőr esetén szükség lehet három havonta egy konzultációra, mert többféle hatóanyag létezik egy adott problémára, és ezeket sajnos végig kell próbálgatni, ez különösen igaz akné és rosacea esetén, de megéri kitartani. 🙂 Külön rutint állítok össze bizonyos esetben terhesség és szoptatás alatt, mert léteznek olyan erős hatóanyagtartalmú kozmetikumok, melyek szoptatás és terhesség alatt nem ajánlott, de erre nincs mindig szükség.
 • Második alkalommal lehet kérni 25 perces konzultációt 5.000 Ft-ért, vagy 2500 Ft-ért 10-15 perces konzultációt vagy néhány email váltást, ha írásban jobban átlátod a kérdéseket, rutinodat.

Hogyan jelentkezhetsz konzultációra?

Kizárólag e-mailben, és visszahívlak telefonon időpont-egyeztetésre.

Az alábbiakat kérlek, írd meg nekem az ildi.tajti@gmail.com-ra, tárgyba: konzultáció.

 • Személyesen Budapesten vagy online szeretnél velem konzultálni?
 • Hány éves vagy?
 • Röviden írd meg, miért szeretnél hozzám jönni! (Részletesen megbeszéljük majd. )
 • Ha van valamilyen betegséged, amiről tudsz, pl. inzulinrezisztencia, PCOS, stb., írd meg azt is kérlek.
 • Terhesség/szoptatás, vagy ha tervezel gyermeket.
 • Ha a problémád bőrgyógyászt is igényel, és már jártál nála, írd meg röviden, mit mondott, vagy küldd el kérlek a diagnózist.
 • Pár szóban az életmódod, hogyan táplálkozol, sportolsz-e stb.
 • Az összes jelenleg használt kozmetikumod és alapozód nevét és összetevőlistáját. (Belinkelheted a krémmániáról, vagy le is fotózhatod, ha ott nem találod meg.)
 • Smink nélküli fotó az arcodról, vagy a problémás területről.

Ide küldd kérlek: ildi.tajti@gmail.com

Tárgyba írd bele, hogy Konzultáció. (Nagyon fontos, különben nem találom meg a rengeteg levelem között. 🙂 )

Ha a fentieket nem írod meg, úgy is tudsz hozzám konzultációra jönni, viszont így több időt fog elvenni a kérdezősködésem, és kevésbé lesz hatékony.

Konzultáció díja és időtartama:

 • 50 perc: 10.000 Ft

A konzultáció helyszíne és időpontja

Antemed Poliklinik: Bp. XI. Bartók Béla út 14., 1-es kapucsengő, földszinten hátul az udvarban.

Konzultációs idő: hétfő 9-12, csütörtök 18-21

Online konzultáció

Ha nem tudsz személyesen jönni, mert vidéken vagy külföldön élsz, vagy bármi más legyen az oka, akkor lehetőség van online konzultációra.

A konzultációt igénybe tudod venni: Facebook videóhívás, Whatsapp, Viber, Skype, vagy telefonhívás, én hívlak.

A konzultációt ez esetben előre utalással lehet kiegyenlíteni, és emailben küldöm a számlát. Ehhez szintén a fentiek szerint küldj emailt kérlek.

Amennyiben az időpontodat nem mondod le 24 órán belül, úgy a díj kiszámlázásra kerül a részedre! Nagyon sokan szeretnének jönni hozzám, és ez az intézkedés azt szolgálja, hogy ne vedd el az időpontot az elöl, aki valóban meg is jelenne a konzultáción. Megértésedet köszönöm ebben.