Konzultáció

profi bőrápolóknak

Ildi egy óra alatt rendet tett a fejemben keringő sokszor összemosódó fogalmak között (szérum/esszencia, krém/lotion) , és sok praktikus tanáccsal is ellátott. Szerintem nem kevés  pénzt spóroltam meg előre a tanácsadással -amit nem költök majd haszontalan cuccokra-mindenkinek ajánlom, ha kedves a bőrötök 🙂

Viki, 34

Nagyon szeretek olyan embereket figyelni akik valamit szenvedéllyel csinálnak. Ildi pontosan ilyen volt a konzultáció során.
A puszta jelleme feltöltött energiával, de amit mondott az még fontosabb volt.
Mindenem a szépségápolás és rengeteg pénz költöttem már el különböző kategóriájú termékekre és kezelésekre teljesen feleslegesen.
Egy jó bőrápolási rutin, olyan mint egy jó diéta vagy edzésterv… nem fogod a magazinokban megtalálni.
Szóval Ildi nekem Te lettél a bőr-trénerem! 🙂
Molnár Viki

A konzultáció olyan, mint egy barátnői csevej. Bár az én bőröm nem olyan problémás, de mivel lassan 30 leszek ezért szerettem volna tanácsot kérni tőle mivel tudnám még sokáig megőrizni a mostani állapotot. Kaptam tőle több termék tippet amik közül én választhatom ki melyikre ruházok be. Mivel a szép bőr nem csak a külső ápoláson múlik, ezért érintettük még az életmód és táplálkozást is. Az 1 óra nagyon gyorsan elrepült.
Mindenkinek csak ajánlani tudom Ildit, mert nagyon kedves és segítőkész

Friedrich Anna

Nagyon köszönöm a tegnapi konzultációt rendkívül sokat segítettél és nem csak bőrápolás terén 🙂

Amiket nem ajánlottál azok már el is tűntek a szekrényemből és amiket javasoltál azok meg is lettek rendelve.

Sokat kell még tanulnom de a könyved és a blog sokban segíteni fog, és rendkívül hálás vagyok hogy bár sok mindent ki kellett “dobnom”. Mégis inkább azt érzem, hogy mennyit is spóroltál nekem, mivel innentől sokkal tudatosabb tudok lenni és már nem fogok bedőlni semmilyen hangzatos csábításnak.

Várhelyi Nicolett

Hogyan zajlik a konzultáció?

Személyesen

az Antemed poliklinikán, a Gellért tér mellett, vagy

Online

a Facebook videóhívást szoktuk használni, de lehet telefonon is. 🙂

u

Alaposan kikérdezlek

nem csak bőrápolási szokásaidról, hanem életviteledről, és betegségeidről is.

Átnézzük

az összes jelenleg használt kozmetikumodat. Ha profi vagy, az eddigi tapasztalatok alapján ritka, hogy ki kellene őket dobni. Inkább kielemezzük együtt az INCI-ket. Ha valami hiányzik a bőrödnek, akkor teszek javaslatot, mit vegyél meg, és átnézzük, hogy a kozmetikumaidat milyen sorrendben használd, valamint a magas hatóanyagtartalmúakat hányszor, milyen ütemezésben használd. (Pl. alaprutin reggelre és estére + hétfő hámlasztó, kedd szünet, szerda retinol stb.)

Kialakítunk

egy olyan bőrápolási rutint, melynél figyelembe veszem egyéni preferenciáidat és a pénztárcádat is.

Ez nálam teljesen márkafüggetlen, és nem keresek azon, ha Te bemész a gyógyszertárba vagy egy drogériába, és megveszed ezeket. Ezért is van díja a konzultációnak. Ezt én hitelesebbnek érzem, mintha valamelyik márkával megállapodnék, viszont utána meg lenne kötve a kezem, hogy mit ajánlhatok, és mit nem.

+

Tovább irányítalak, ha kell

Szükség esetén tovább irányítalak bőrgyógyászhoz, vagy egyéb szakemberhez kivizsgálásra. Ha jártál már bőrgyógyásznál, akkor is érdemes lehet hozzám jönni. Tisztában vagyok számos vényköteles termékek kontraindikációival és mellékhatásaival is, rengeteget használtam én magam is. (És ha mégsem, be fogom vallani, és megkérdezem valamelyik orvost, akivel együtt dolgozok.)

}

Lemondás

Kérlek, ha szeretnéd áttenni, vagy lemondani az időpontodat, azt legalább 24 órával korábban jelezd! Ha nem teszed, a konzultációt megtartottnak tekintjük.

Rengetegen szeretnének jönni konzultációra, és ez az intézkedés azt szolgálja, hogy senki ne vehessen el időpontot azok elöl, akik valóban el is jönnek.

Megértésedet köszönöm.

+

=

Jelentkezz be, és tökéletesítsük a bőröd együtt!

A konzultáció díja és időtartama: 50 perc: 16.000 Ft vagy 25 perc 11.000 Ft

A konzultációhoz jár egy 3 órás fényvédő oktatás, online, bármikor megnézhető Facebook zárt csoportban. A helyes bőrápolás alapja a fényvédelem. Nem tudok a tavaszi-nyári időszakra profi rutint összerakni, amennyiben ezzel nem vagy tisztában. A legjobb fényvédő sem véd meg, ha azt rosszul használod, sőt, hamis biztonságérzetet nyújt. A munkámat csak úgy tudom jól végezni, ha Te megtanulod és betartod a fényvédelem szabályait, és nagyon komolyan veszed azt. Ennek hiányában nem tudok nyárra minőségi, a bőrödnek a legjobb és mégis biztonságos rutint összeállítani. Ezért a Te érdeked, hogy ezt elvégezd.

Amennyiben már elvégezted a fényvédő oktatást nálam korábban, úgy a díja április elseje utáni bejelentkezéstől: 50 perc 12.000 vagy 25 perc 6.000 Ft. (Ápr. 1 előtt 10.000 ill. 5.000 Ft.)

A várólista a klinikán jelenleg 6-8 hét, ha csak nincs lemondás, online 1-2 hét.

Online konzultáció

Tényleg működik?

Rengetegen aggódtok, hogy az online konzultáció működhet-e, de megnyugtatlak: igen, működik.

Miért?

A bőrproblémád azonosításához

  • egyrészt használjuk a képeket, amiket küldesz,
  • másrészt kikérdezlek a tünetekről, tünetegyüttesekről.

A mai okostelefonok már képesek rendkívül jó felbontású képek készítésére, és ez jelentősen megkönnyíti a dolgunkat. (A orvostan-hallgatóknak ráadásul kép alapján is meg kell tudniuk állapítani a bőrbetegségeket a vizsgán, ami azt jelenti, hogy lehetséges.)

Ha már jártál bőrgyógyásznál, akkor pedig megbeszéljük a diagnózist, a leleteidet, ha pedig még nem jártál, de szükséges bármilyen szakorvosi vizsgálat, azt meg fogom mondani.

Időpontok: keddenként, váltakozva,

  • egyik héten 8-10 óra között,
  • másik héten 16:30-18:30 között.

Személyes konzultáció

Buda szívében,

az Antemed Poliklinikán: Bp. XI. Bartók Béla út 14., 1-es kapucsengő, földszinten hátul az udvarban.

Konzultációs idő:

  • hétfő 8:30-13:30,
  • csütörtök 16-21

A személyes konzultációra a várólista hosszú, 6-8 hét általában. Ha nem tudsz ennyit várni, javaslom, hogy válaszd az online konzultációt.

Hányszor kell visszajönni?

 

Nyilván te is tudod: egyetlen konzultációtól nem várhatsz csodát. Ahogyan az sem oldja meg a bőrproblémáidat, ha havonta egyszer felkeresel egy kozmetikust. 

A bőröd állapotára rengeteg dolog hatással van, például az életmódod, az egészségi állapotod, a hormonháztartásod. Ezért, ha ezek közül bármelyik változik, szükséges lehet újabb rutin kialakítása, tehát újabb konzultáció.

Jellemzően legalább egy téli ill. egy nyári rutin összeállítása javasolt, ez két külön alkalom.

Külön rutint állítok össze bizonyos esetben terhesség és szoptatás alatt, mert léteznek olyan erős hatóanyagtartalmú kozmetikumok, melyek szoptatás és terhesség alatt nem ajánlott, de erre nincs mindig szükség.

0