Rólam

Főoldal/Rólam

Tajti Ildikó vagyok, alias Tindigo…

…küldetésem, hogy szépségreceptjeimmel végre szó szerint jól érezzük magunkat a bőrünkben. Kozmetikusként végeztem, a blogot pedig 2013-ban indítottam azért, hogy bárkinek szép és egészséges bőre lehessen.  A professzionális bőrápolási tanácsaimat mindig független tudományos kutatások támasztják alá, és bármely bőrtípusra és bőrproblémára találhatunk köztük megoldást. Írott cikkeimet itt a blogon találod, és youtube videóim is vannak Tindigo Szépségreceptek néven.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy a több ezer olvasói visszajelzés alapján bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket. Segítségükkel képesek voltak megtanulni helyesen ápolni a bőrét, és ezáltal lényegesen szebb lett a bőrük, valamint megszabadultak hosszú évek óta fent álló különféle bőrproblémáiktól, pl. pattanások, ekcéma, foltok, bőrszárazság stb. Fontosnak tartom, hogy a bőrproblémákat holisztikusan kezeljük, így a bőrápolási tanácsok mellett szoktam írni életmód és psziché témakörben is. Jelenleg bőrápolási tanácsadóként dolgozom, így ha további kérdésed van, személyes vagy online konzultációt is igénybe tudsz venni, melyről itt tudsz bővebben tájékozódni.

2017-ben indítottam el saját márkámat Tindigo néven, kozmetikumainkat és az általam írt bőrápolási könyveket itt találod>>
Őszintén hálás vagyok olvasóimnak, nézőimnek, hogy mellettem állnak, támogatnak, és értékes visszajelzéseikkel folyamatosan segítik munkámat.
Ha szeretnéd velem felvenni a kapcsolatot, itt megteheted.