Barion Pixel

Ha a bőröd zsíros, vagy kombinált, (és nem érzékeny, az érzékeny bőrre javasolt rutint itt találod), és a következő bőrproblémák valamelyikétől szenvedsz:

 • bőröregedés
 • mitesszerek, pattanások
 • pattanásfoltok, májfolt, napfolt

akkor ezt a bőrápolási rutint neked állítottam össze.


Reggeli rutin:

 1. Tindigo Mild & Pure
 2. Tindigo Shake & Shine 15% C-vitamin
 3. Hidratáló*
 4. Fényvédő

Esti rutin (retinollal):

 1. Tindigo Mild & Pure
 2. Tindigo Fresh & Fun
 3. Tindigo Flawless & Magical

vagy

Esti rutin (kémiai hámlasztóval)

 1. Tindigo Mild & Pure
 2. Tindigo Great & Powerful kémiai hámlasztó
 3. Hidratáló*

* Hidratáló – mindig érzésre, aszerint, mennyire száraz a bőröd, akár ki is maradhat, ha nagyon zsíros a bőröd, de mindig hidratáld, ha száraz. A bőr hidratáltsága függ az időjárástól, fűtéstől, vagy épp a klímától, soha nem fix, akár napról napra is változhat.

*Tindigo permetek: a Tindigo permetek nem csupán frissítő permetek, és nem arra valók, hogy a sminked jobban tartson. Tulajdonképpen ezek is magas hatóanyagtartalmú szérumok, csupán gazdaságosabb kiszerelésben, ill. a szórófej segítségével nem pazarolod el vattára a benne lévő értékes szérumot. Javaslom, hogy vagy közvetlenül az arcodra fújd, vagy ha a szemed érzékeny, esetleg így nem szívesen használod, akkor a tenyeredbe fújjál néhányat, és onnan ütögesd lágyan be az arcod bőrébe.

Ha nem akarsz olyan sok lépéses rutint, mint amit javaslok, akkor a permetet hagyd ki, és tartsd meg a többit!

Középsúlyos, súlyos akné esetén mindenképpen javaslom inkább a konzultációmat, ahol felfedjük a pattanások kiváltó okát, tovább irányítalak szakorvoshoz, és a számodra legmegfelelőbb, személyre szabott, márkafüggetlen rutint ajánlom.
Várandósság, szoptatás esetén ez a rutin nem javasolt!