Barion Pixel

Rólam

Tajti Ildikó vagyok, alias Tindigo…

…küldetésem, hogy szépségreceptjeimmel végre szó szerint jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Kozmetikusként végeztem, a blogot pedig 2013-ban indítottam azért, hogy bárkinek szép és egészséges bőre lehessen.  A professzionális bőrápolási tanácsaimat mindig független tudományos kutatások támasztják alá, és bármely bőrtípusra és bőrproblémára találhatunk köztük megoldást. Írott cikkeimet itt a blogon találod, és youtube videóim is vannak Tindigo Szépségreceptek néven.

Kifejezetten büszke vagyok rá, hogy a több ezer olvasói visszajelzés alapján bőrápolási tanácsaim a gyakorlatban is megállják a helyüket.

Segítségükkel rengetegen képesek voltak megtanulni helyesen ápolni a bőrüket, és ezáltal lényegesen szebb lett a bőrük, valamint megszabadultak hosszú évek óta fent álló különféle bőrproblémáiktól, pl. pattanások, ekcéma, foltok, bőrszárazság stb.

Fontosnak tartom, hogy a bőrproblémákat holisztikusan kezeljük, ezáltal nem csak elérhető, hanem hosszú-távon is megtartható bőrünk szépsége, egészsége.

MÁRKAFÜGGETLEN bőrápolási tanácsadóként dolgozom, így ha további kérdésed van, személyes vagy online konzultációt is igénybe tudsz venni, melyről itt tudsz bővebben tájékozódni.

Ingyenes bőrápolási tudásanyag

Összeszedtem neked egy hatalmas bőrápolási tudásbázist, amit ingyenesen bocsátok a rendelkezésedre. A professzionális bőrápolás számodra is elérhető!

Bőrápolási konzultáció

A szép bőr 70-80%-ban az otthoni ápoláson múlik és az életmódon. Segítek neked a professzionális bőrápolási rutinod kialakításában a konzultáció során.

Elégedett vevő

Termékeimet kifejezetten azért fejlesztettem ki, hogy otthon is lehetőséged legyen a professzionális bőráplásra. Elégedett vevőim száma napról napra növekszik!

+

=