Barion Pixel

Ha a bőröd száraz, zsíros, vagy kombinált, és érzékeny, gyulladt, és/vagy rosaceás, és a következő bőrproblémák valamelyikétől szenvedsz:

 • bőröregedés
 • erithéma (a bőr kipirosodása)
 • gyulladásban lévő bőr, rosaceás göbcsék (ez utóbbi esetén ki lehet próbálni a rutint, nincs ellenjavallata, de szükség lehet vényköteles termékre is)

akkor ezt a bőrápolási rutint neked állítottam össze.


Reggeli rutin:

 1. Tindigo Mild & Pure
 2. Tindigo Calm & Catchy permet
 3. Tindigo Bright & Beautiful vagy Proud & Ageless szérum
 4. Hidratáló*
 5. Fényvédő

Esti rutin:

 1. Tindigo Mild & Pure
 2. Tindigo Calm & Catchy permet
 3. Tindigo Soft & Silky enzimes peeling
 4. Hidratáló*

* Hidratáló – mindig érzésre, aszerint, mennyire száraz a bőröd, akár ki is maradhat, ha nagyon zsíros a bőröd, de mindig hidratáld, ha száraz. A bőr hidratáltsága függ az időjárástól, fűtéstől, vagy épp a klímától, soha nem fix, akár napról napra is változhat.

*Tindigo permetek: a Tindigo permetek nem csupán frissítő permetek, és nem arra valók, hogy a sminked jobban tartson. Tulajdonképpen ezek is magas hatóanyagtartalmú szérumok, csupán gazdaságosabb kiszerelésben, ill. a szórófej segítségével nem pazarolod el vattára a benne lévő értékes szérumot. Javaslom, hogy vagy közvetlenül az arcodra fújd, vagy ha a szemed érzékeny, esetleg így nem szívesen használod, akkor a tenyeredbe fújjál néhányat, és onnan ütögesd lágyan be az arcod bőrébe.

Ha nem akarsz olyan sok lépéses rutint, mint amit javaslok, akkor a permetet hagyd ki, és tartsd meg a többit!

Középsúlyos, súlyos gyulladás, vagy rosacea esetén mindenképpen javaslom inkább a konzultációmat, ahol felfedjük a pattanások kiváltó okát, tovább irányítalak szakorvoshoz, és a számodra legmegfelelőbb, személyre szabott, márkafüggetlen rutint ajánlom.

Ezt a rutint bátran alkalmazhatod várandósság/szoptatás időszaka alatt is!